Feladataim a ceremóniák során

Irányítás

A nagy napon irányítom a fotóst, videóst, a pincéreket, a zenészeket és az esküvőn szolgálatot biztosító személyzetet.

Támogatás

A felkéréstől kezdve folyamatosan támogatlak Titeket a szervezésben! Az én feladatom a szervezés kezdetétől a nagy nap végéig tart.

A ceremónia levezetése

A nagy napon felvállalom a házigazda szerepét, igényeitek szerint köszöntöm a vendégeket és levezetem az esküvő eseményeit, de eltérően egy vőfélytől nem rímekben, hanem prózában.

Kommunikáció

Folyamatosan tartom a kapcsolatot a vendégekkel és lehetőségeim szerint megoldom az összes felmerülő problémát.

Hangulat tuning

Az esküvő napján a Ti igényeitekhez alkalmazkodva levezetem a ceremóniát, gondoskodok a vendégek jó hangulatáról, a megfelelő kiszolgálásról és a legapróbb részletekre is odafigyelve a lehetőségek szerint a vendégsereg felmerülő igényeit kielégítem.

Én leszek a „mindenes” munkatárs

Én leszek az a személy, aki az előkészületektől kezdve folyamatosan segíti a Ti munkátokat. A ceremónia napján én leszek a műsorvezető, aki a mai modern kornak megfelelően kommunikál. Én leszek a koordinátora, aki kézbe tartja az eseményeket. Folyamatosan irányítom és segítem az esküvőn szolgálatot biztosító személyzet munkáját. Nem én leszek a nagy nap főszereplője, hanem olyan segítő, aki ha kell irányít, ha kell szónokol, ha kell felszolgál… A jó ceremóniamester megkönnyíti mindenki munkáját!

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához. A részletes leírást megtalálja az ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓBAN