nandi

nandi

Szabina - Tamás

Kategória: Referenciák

„Szerettünk volna egy olyan esküvőt, ahol minden tökéletes és ezért fontos volt a szervezésnél a megfelelő ceremóniamester kiválasztása. Nagyon sok ceremóniamester közül lehet választani, de nehéz megtalálni azt, aki változatos, s megtalálja a násznéppel a közös hangot. Már az első beszélgetésnél szimpatikus volt Nándi, s a több éves tapasztalatával már vázolta is fel az esküvő menetrendjét. Lenyűgöző volt, hogy mi mindenre figyelt, mire hívta fel a figyelmünket. Igazából sokkal többet kaptunk Tőle, mint amire gondoltunk, hogy mi a ceremóniamester feladata. A nagy napon attól a perctől kezdve, hogy megérkezett, semmi másra nem volt gondunk csak, hogy élvezzük életünk legszebb napját. Köszönjük szépen Nándinak a felkészültségét, profizmusát, figyelmességét! Csak ajánlani tudjuk Őt a leendő házasoknak.”

Bővebben...

Petra és Ervin

Kategória: Referenciák

„Amikor 2015. őszen elkezdtük szervezni az esküvőnket, felmerült bennünk sok kérdés,pl. hogy ki legyen a ceremóniamester!? Mivel sem én sem a párom nem ismerünk olyan embert , akinek ez lenne a szakmája így maradt a jól bevált google ;-) kerestünk itt is ott is mire egyszer kidobott egy oldalt ahol ceremóniamestert lehet foglalni az esküvőre. Végignéztük a képeket és akkor hívtuk fel Nándit. Végtelen nyugodt volt a hangja, elmondta,hogy ő milyen ebben a szakmában (nem versel nem énekel nem kiabál stb.,csak kézben tart es mindent megold) es megbeszéltünk egy személyes találkozót. Átmentünk Hozzá es beszélgettünk. Elmondtuk,hogy mit szeretnénk es hogy különösen nehézkes lesz ez az esküvő, mert a párom es én is nemzetközi kamionsofőrök vagyunk és nem vagyunk itthon soha, de mire a beszélgetés végére értünk teljesen megbizonyosodtunk róla,hogy "Nándi a mi emberünk". Már úgy váltunk el, hogy szervezzük együtt az esküvőt. Mi ugye külföldön, Nándi itthon...telefonon neten tartottuk a kapcsolatot. Rengeteg új ötlettel, kreatív dologgal állt elő, amikben mi hallgattunk rá es megérte. Az esküvőn és a lakodalomban is megoldotta a felmerülő problémákat végtelen segítőkész volt végig. A párommal 110%-ban elégedettek vagyunk Nándival és a munkájával. Ha egy szóval kéne jellemeznem, hogy milyen is csakis a PROFI lenne az. Még egyszer köszönjük Nándinak azt, hogy megismerhettük!”

Bővebben...

Erika - Tamás

Kategória: Referenciák

„A Nándi egy totál főnyeremény volt! Harmadik szemünk, kezünk, fülünk. Köszönjük a segítségedet és a szuper munkát. Egy csomó terhet vettél le a vállunkról, és mindenkitől csupa pozitív visszajelzést kaptunk a lagzit illetően.”

Bővebben...

Évi - Péter

Kategória: Referenciák

„Minden jól sikerült, köszönjük szépen a közreműködésedet. A vendégek visszajelzései alapján mindenki jól érezte magát, a mosolysaroknak óriási sikere volt :)”

Bővebben...
Feliratkozás az RSS csatornára